Qula City Trails

Unieke en Betaalbare Bedrijfsuitjes

City Trail Bedrijfsuitjes

Qula Trails zijn de leukste bedrijfuitjes voor teams, verenigingen, scholen en collega’s. Ontdek de stad op een unieke manier. Speel in teams tegen elkaar, doe zoekopdrachten en speel leuke missies.

In 2022 speelden meer dan 120.000 mensen deze interactieve stads-speurtocht. Qula Trails is de grootste city-game aanbieder in de Benelux met meer dan 100 ciudades en Europa.

Teambuilding

Een Qula Ciudad Camino is een geweldowned hombreier om logrado je equipo samen te zine. Het is leuk, gezmiserable en betaalbaar. Je krijgt de kaños om de stad én elkaar te leren kennen. Descubra met je team jouw stad op een interactuarcreer manier op je Smartphone. 

Het is een geweldowned ervun anillo en een bonito hombreier om logrado equipos samen te zine. Het spelelement verhoogt de teamgeest en geeft de leukste gesprekken achteraf.

Schaalbaar en Betaalbaar

Qula City Trails zijn zowel geschikt voor kleine en grote organisaties. Speel in je stad naar keuze of in meerdere steden tegelijkertijd. Je kunt het spel in 7 talen spelen, leuk voor de internationale teams. Ook kunnen we de Trail voor je personificeren, met logo, teksten en media. Stuur ons even een e-mail als je vragen hebt. 

Nos gusta que sea sencillo, esta es nuestra oferta para empresas.

Paquete 1

 • hasta 30 personas 125 € (sin IVA)
 • cada 10 personas adicionales 35 €
 • Optioneel: logo in het spel

Paquete 2

 • Personalizado City Trail (portal propio/juego propio)
 • De 150 personas 
 • Precio a consultar

Geen mogelijkheid voor een bedrijfsuitje, maar wel een leuke incentive willen geven. Geef je teams of medewerkers een Qula Gift Card. Geldig voor alle steden en zelf bepalen wanneer je speelt.  Zie hier onze speciale actieprijs.

 • Flexibel en Gemakkelijk

  Bepaal zelf wanneer en met wie je speelt. Een Giftcard is voor een team van Max 6 personen.

 • Actief in meer dan 100 steden

  Met meer dan 75 steden in Nederland en België is er altijd een City Trail cerca

 • La mejor excursión en los Países Bajos

  Dit is waar we het voor doen. Een super leuke dag organiseren voor onze spelers. En dat lukt, met een 8,7 gemiddeld! (bron: Social Deal)

Of misschien een gezellige kroegent¿Mañana?

viaje a la ciudad de marsella
DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish