Grandes ideas para una despedida de soltera Leiden

Leiden is een prachtige studentenstad met veel mooie vrouwen en een geweldige studentencultuur. Een vrijgezellenfeestje in Leiden is altijd een goed idee, want er zijn veel leuke plekken om te bezoeken en dingen te doen. Eén van de leukste manieren om je vrijgezellenfeestje in Leiden te vieren is door samen met je gezelschap op pubgentdurante la noche Leiden para ir
Begin je avond bij Café Kostverloren, waar je geniet van de sfeer en heerlijke drankjes. Vervolgens ga je naar De Waag, waar de hele nacht hitjes worden gedraaid waardoor iedereen op de dansvloer kan springen. Na De Waag loop je verder naar Café Student, dat al meer dan 25 jaar bestaat en hier proef je natuurlijk ook weer de sfeer die Leidse studentencultuur zo beroemd maakt. Als laatste stap in jouw kroegentocht bezoek je The Wall of Fame, waar je kunt geniet van eindeloos veel drankjes en verschillende live optredens!
Junto a una grupagentocht door de prachtige oude stad zou er ook nog eens stiekem gekozen kunnen worden voor una búsqueda del tesoro Leiden. Dit is heel goedkoop en leuk tegelijkertijd! Je bent vast op zoek naar wat avontuur? Dan is dit ideaal! Verdeel jullie groep in teams die allemaal verschillende opdrachten moet uitvoeren, zoals raadsels oplossingen of het vinden van bepaalde locaties in de stad. Wie uiteindelijk als winnaars uit de bus komen?
Como último consejo para una despedida de soltero divertida en Leiden geven wij graag aan om jullie avond af te sluiten met wat games bij BISKWIT Gamecenter: hier vind je alles wat je nodig heeft om samen met jouw gezelschap tot diep in de nacht games te spelen.

Consejo para una despedida de soltera Leiden
Cuando se trata de crupgentla mañana va, es Leiden definitivamente el lugar para estar! Reúne a tus amigos y hacer una buena grupagentOcht

DESPEDIDA DE SOLTERO LEIDEN

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish